Volledig scherm
Bij het ernstige ongeluk belandde een van de auto's op de zijkant. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Twee twintigers overleden bij ernstig ongeluk in Ruurlo

videoBij een ernstig ongeluk in Ruurlo zijn vanochtend twee mannen van 24 en 27 jaar uit het Overijsselse Hengelo overleden. Een 49-jarige man uit het Gelderse dorp Wehl raakte zwaargewond.

Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt. De drie personen raakten vanochtend betrokken bij een frontale aanrijding op de Zelhemseweg (N315). 

Slip

De twee Hengeloërs reden vanuit Ruurlo richting Zelhem toen hun auto - mogelijk door gladheid - in een slip geraakte. De wagen kwam op de verkeerde helft van de weg terecht en botste daar frontaal op de auto van de 49-jarige man uit Wehl.

De mannen uit Hengelo overleden ter plekke. Het slachtoffer uit Wehl raakte zwaargewond en is per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

De politie doet nog onderzoek naar het ongeluk. De weg is voorlopig afgesloten.

  1. Berkelland, Hardenberg, Bronckhorst, Raalte en Dalfsen profiteren flink van miljoenen uit asbestpot
    Kaart

    Berkelland, Hardenberg, Bronck­horst, Raalte en Dalfsen profiteren flink van miljoenen uit asbestpot

    De subsidiepot van 75 miljoen euro om daken asbestvrij te maken, is leeg. Op dergelijke bijdragen kon tot eind 2019 een beroep worden gedaan, maar de kip blijkt in 2018 al volledig te zijn geplukt. Onder anderen door bedrijven en particulieren uit Berkelland, Hardenberg, Bronckhorst, Raalte en Dalfsen. Dat blijkt uit cijfers die LocalFocus opvroeg bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Achterhoek