Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / ANP

7 tips om stinkend rijk te worden op de kleedjesmarkt tijdens Koningsdag

Oranjefanaten, marktliefhebbers en koopjesjagers maken zich na twee geannuleerde edities op voor de traditionele kleedjesmarkt op Koningsdag. Tal van amateurverkopers zullen morgen in Oost-Nederland hun tweedehands waar aan de man proberen te brengen. Maar hoe zorg je er nou voor dat het een groot succes wordt?  

1 reactie

 • evert koekkoek

  11 maanden geleden
  Denk maar niet dat die specialisten van Rabo en Ing op de kleedjesmarkt rijk zijn geworden. Leuke tips, maar je hebt er niets aan.
 1. Pas dagen nadat plassende buschauffeur haar lichaam vindt, weet de politie dat het om Marleen (64) gaat
  PREMIUM

  Pas dagen nadat plassende buschauf­feur haar lichaam vindt, weet de politie dat het om Marleen (64) gaat

  Dankzij knap en snel politiewerk zit een 32-jarige man in de cel op verdenking van de moord op Marleen V.L. (64) uit Oostende. Het lichaam van de weduwe werd begin deze week gevonden in de Nederlandse grensplaats Koewacht. Maar waarom moest ze dood? En waarom werd haar lichaam daar gedumpt? Een reconstructie van een kleine week speurwerk, te beginnen bij een buschauffeur met een volle blaas.
  Oostende, Koewacht
 2. Door dementie vergeet Hans constant woorden, maar melodieën zitten in zijn hoofd ‘getimmerd’
  PREMIUM

  Door dementie vergeet Hans constant woorden, maar melodieën zitten in zijn hoofd ‘getimmerd’

  Hans (85) mag dan dementerend zijn, zingen kan hij als de beste. Melodieën zitten ‘in zijn hoofd getimmerd’. Zeker de Matthäus Passion die hem herinnert aan zijn jeugd. Hans is een van de leden van het Participatiekoor dat voor een derde uit mensen met dementie bestaat. Zij worden stuk voor stuk begeleid door twee ‘mantelzingers’. ,,Ik zing de hele dag, het geeft me energie.”
  Delft