Volledig scherm
PREMIUM
Co en Lea Boerman zijn op Valentijnsdag 70 jaar getrouwd. © Peter Nicolai

70 jaar getrouwd op Valentijnsdag: dit is het geheim van Co en Lea

Ze gaven elkaar 70 jaar geleden op Valentijnsdag het ja-woord. Zo lang getrouwd zijn, is tegenwoordig een hele prestatie. Wat is het geheim van de eeuwige liefde volgens Co Boerman (94) en zijn Lea (95)?

Toen Co en Lea 70 jaar geleden trouwden, bestond Valentijnsdag nog helemaal niet in deze contreien. Al kunnen die hartjes die de laatste decennia overal te zien zijn op hun huwelijksdag hen wel bekoren, ze vinden Valentijnsdag maar iets ‘van de commercie’.  Ware liefde, dat is méér dan elkaar verwennen op die ene speciale dag van het jaar. Wat is dan het geheim van zo’n lang goed huwelijk?

  1. Student Rogier volgde gastles van pedofiel Nelson: ‘UvA had nooit sorry moeten zeggen’

    Student Rogier volgde gastles van pedofiel Nelson: ‘UvA had nooit sorry moeten zeggen’

    De Universiteit van Amsterdam had nooit excuses moeten aanbieden voor het uitnodigen van Nelson Maatman, de pedo-activist die ernstig bedreigd wordt na zijn optreden in het NPO-programma Danny op straat. Dat vindt student Rogier van de Veen. Hij zat in het college dat Maatman vorige week toesprak. ,,Als de universiteit gaat dansen naar de pijpen van de populaire mening, verliest zij haar kritische karakter.’’