Zo trof haar dochter deze bewoonster van het verzorgingshuis Tabitha haar moeder afgelopen vrijdag aan. 'Dit gaat echt te ver'.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo trof haar dochter deze bewoonster van het verzorgingshuis Tabitha haar moeder afgelopen vrijdag aan. 'Dit gaat echt te ver'. © prive

88-jarige bewoonster van verzorgingshuis Den Haag tussen afval gezet om dochter te ontmoeten

Een bewoonster (88) van verzorgingshuis Tabitha in Den Haag zit achter het hek van het huis tussen het vuilnis op een stoel om haar dochter te kunnen ontmoeten. ‘Mensonterend’ en ‘Dit gaat echt te ver'.  

  1. LIVE | Geboortejaar 1993 aan de beurt voor een prik, 130.000 Britse huishoudens dakloos geraakt
    coronavirus

    LIVE | Geboorte­jaar 1993 aan de beurt voor een prik, 130.000 Britse huishou­dens dakloos geraakt

    De topman van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus wil dat binnen een jaar zeker 70 procent van de wereldbevolking is gevaccineerd. Daarvoor roept hij de hulp in van de G7. In de Russische hoofdstad Moskou heeft burgemeester Sergej Sobjanin alle inwoners een week vakantie gegeven om de snelle toename van het aantal coronabesmettingen in te dammen. En de Braziliaanse president Jair Bolsonaro is zaterdag op de bon geslingerd, omdat hij zich opnieuw niet aan de coronamaatregelen hield. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog. Het vorige liveblog tref je hier.