Volledig scherm
De agenten met het hectometerbordje © Instagram/ wijkagenten_susteren

‘A2-baby’ krijgt hectometerpaal cadeau van agenten

Agenten Jordy Dresen en Tarik Talhaoui die zondag 3 november de ‘A2-baby’ ter wereld brachten zijn op kraamvisite geweest bij de kerngezonde baby.

Tevens hadden ze een presentje bij zich voor het gezin: een hectometerpaal van de plaats waar de jongeman geboren is. De twee agenten kregen op de bewuste dag tijdens hun dienst een melding over een mogelijke bevalling in een stilstaande auto op de A2 bij Born. Talhaoui ontfermde zich over vader en zijn tweejarige zoon, terwijl Dresen de gealarmeerde verloskundige assisteerde bij de bevalling.

De twee melden op Instagram „dat de kleine man een knappe en gezonde baby is.” Het kind kwam uiteindelijk ter wereld op de parkeerplaats van Amrath hotel.

 1. Doodsbedreigingen na bakfietsdrama: Doneerfonds kapt ermee

  Doodsbe­drei­gin­gen na bakfiets­dra­ma: Doneer­fonds kapt ermee

  De eigenaar van Doneerfonds.nl is de afgelopen week overladen met doodsbedreigingen vanwege een valse inzamelingsactie die een paar dagen op zijn website heeft gestaan. Onbekenden dreigden ondernemer Patrick Ho uit Rotterdam iets aan te doen en vertelden hem dat ze zijn pand ‘wel even kwamen verbouwen’. De beheerder is er klaar mee en trekt per direct de stekker uit de site. Overmorgen heeft hij een afspraak staan bij de politie.
 2. Nederlandse onderzoeker: Als Boeing naar ons had geluisterd, was het anders gegaan
  PREMIUM
  Crash Turkish Airlines

  Nederland­se onderzoe­ker: Als Boeing naar ons had geluisterd, was het anders gegaan

  De Nederlandse hoogleraar Sidney Dekker deed onderzoek naar de ramp met het toestel van Turkish Airlines in 2009. Hij stelde vast dat vliegtuigbouwer Boeing medeschuldig was aan het neerstorten van het toestel, dat negen mensen het leven kostte. Onder Amerikaanse druk verdween die conclusie grotendeels uit het eindrapport van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid. ,,Van mijn werk is één onschuldige pagina overgebleven.”