Lex van Lieshout
Volledig scherm
PREMIUM
© Lex van Lieshout

Aantal coronabesmettingen na een bezoek aan Oostenrijk verzesvoudigd

updateRuim duizend Nederlanders testten positief op corona na een reis naar een wintersportland rond kerst en oud en nieuw. Het aantal coronabesmettingen na een bezoek aan Oostenrijk verzesvoudigde.

19 reacties

 • jos zoet

  6 maanden geleden
  En dat komt weer retour om hier de boel te besmetten..
 • JG Visser

  6 maanden geleden
  Ik ben gevaccineerd en heb corona gehad dus waarom zal ik mij laten gijzelen door de ongevaccineerden komend weekend mooi naar oostenrijk genieten
 • Pim Willemsen

  6 maanden geleden
  @J Snijder, de booster maakt zeker wel uit, maar ja de nieuwe, asomentaliteit is: ik ben gevaccineerd, mij kan niets gebeuren. Maar je kunt het virus wel helpen verspreiden! Advies van de overheid: blijf thuis en vermijd drukte! Dát doen de wintersporters niet, denken alleen aan zichzelf en verspreiden het virus bij terugkomst. Zo komen we nooit van het virus af.
 • B Zieleman

  6 maanden geleden
  Hoeveel mensen zijn er op (wintersport)vakantie geweest of zijn nog steeds op vakantie en hoeveel hebben zich daadwerkelijk laten testen. Dat vraag ik mij af. De propvolle treinen naar- en uit België, daar in een volgestouwd restaurant eten, winkelen, en hier lockdown en bijna alles dicht. Dit is toch een dikke middelvinger naar 'hier?! En volgende week maandag de scholen alweer open gooien, terwijl er nog een horde terug moeten komen! "Goed" bezig! Stijging van de cijfers komen er weer aan 🤬!
 • R Peters

  6 maanden geleden
  Het antivaxgehalte is groot in de berichten hieronder. Diezelfde mensen preken liefde en vrijheid, maar rammen op zondagavond wel een politieagent in elkaar omdat één van de vriendjes in de cel zit. Dus AUB kom me niet aan zetten met jullie praatjes, als 85% van Nederland de prik niet had gehaald was de ellende niet te overzien. Btw in Oostenrijk is de vaccinatiegraad 65% en wie zorgen er daar dus voor de besmettingen.......