Minh Nghia Vuong weet ondanks een klopjacht en meer dan 150 tips van burgers nog steeds uit handen van de politie te blijven.
Volledig scherm
Minh Nghia Vuong weet ondanks een klopjacht en meer dan 150 tips van burgers nog steeds uit handen van de politie te blijven. © Politie/ANP

Aantal tips over voortvluchtige schutter ‘Lucky’ loopt gestaag op, maar wachten blijft op aanhouding

SCHIETPARTIJ ZWIJNDRECHTHet aantal tips over de voortvluchtige Minh Nghia Vuong blijft gestaag oplopen. Na de tv-uitzending van Opsporing Verzocht van afgelopen dinsdag kreeg de politie opnieuw vijftien tips van mensen die denken de Zwijndrecht-schutter te hebben gezien of een vermoeden hebben waar hij verblijft.

  1. Dataroof GGD kan Staat duur komen te staan: stichting eist bij rechter in totaal 3 miljard euro

    Dataroof GGD kan Staat duur komen te staan: stichting eist bij rechter in totaal 3 miljard euro

    Met een megaclaim die kan oplopen tot 3 miljard euro wordt de Nederlandse Staat voor de rechter gesleept vanwege een grote roof van privégegevens uit de computersystemen van de GGD’en in 2021. Stichting ICAM, de organisatie achter de massaclaim, overhandigt dinsdag dagvaardingen aan 35 instanties, waaronder het ministerie van Volksgezondheid, de landelijke GGD GHOR Nederland, regionale GGD’en, veiligheidsregio’s en de gemeenten Amsterdam en Rotterdam.