Een beveiligd transport komt aan bij de Bunker, voorafgaand aan de inhoudelijke behandeling van het meerdaagse proces Marengo.
Volledig scherm
Een beveiligd transport komt aan bij de Bunker, voorafgaand aan de inhoudelijke behandeling van het meerdaagse proces Marengo. © ANP

Achter de schermen knetterde het al maanden tussen kroongetuige Nabil B. en het OM

Kroongetuige Nabil B. heeft zijn overeenkomst met het Openbaar Ministerie opgeschort. Dat betekent dat de kroongetuige in het liquidatieproces Marengo voorlopig niet meer meewerkt. Volgens zijn advocaten is medewerking niet langer verantwoord. Achter de schermen blijkt het al maanden te knetteren tussen de kroongetuige en het OM.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.