Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

Albert Heijn-cassiére (21) na 6 jaar ontslagen na ‘stelen’ flesje cola, rechter pakt supermarkt aan

Albert Heijn had een medewerker, die twee flesjes cola uit de winkel meenam zonder te betalen, niet mogen ontslaan. De kantonrechter in Amsterdam oordeelt dat de sanctie te zwaar is.

4 reacties

 • Robbert Scholten

  1 week geleden
  Je kunt ook roomser zijn dan de paus,weet zeker dat er vaker flesjes cola verdwijnen door personeelzolang dat gebeurt om bv te lunchen lijkt me dat niet een grote ramp,bedenk daar een regeling voor en geen ontslag,weinig intelligente maatregel
 • h.o. kloosterboer

  1 week geleden
  Zou AH dit ook bij iemand van de directie hebben gedaan?
 • jos zoet

  1 week geleden
  Niet jatten? Oké! Maar overdrijven is ook een kunst... Leiding ontslaan wegens buitensporig gedrag en schade toebrengen aan het merk AH
 • Hermien Vos

  1 week geleden
  Goed van die medewerker om hiertegen in beroep te gaan. Is ook een erg zware sanctie. Waar hebben we t over. En is t vaker voortgekomen? Dr eerste keer? Een waarschuwing eerst zou op zijn plaats zijn geweest.
 1. Misbruikte dochter (15) spreekt moeder toe: ‘Je keek toe hoe ik misbruikt werd. Hoe hard ik ook huilde’

  Misbruikte dochter (15) spreekt moeder toe: ‘Je keek toe hoe ik misbruikt werd. Hoe hard ik ook huilde’

  Op de kop af twee jaar nadat ze door een arrestatieteam van haar bed werd gelicht, moest Tanja D. uit Terneuzen gisteren voor de rechter verschijnen voor haar rol in de Zeeuws-Vlaamse zedenzaak. Als het aan het Openbaar Ministerie ligt, gaat ze voor tien jaar achter de tralies voor jarenlang (laten) misbruiken van haar twee dochters en een vriendinnetje. ,,De details in deze zaak zijn huiveringwekkend”, benadrukte de officier van justitie nog maar eens.