Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Als onze bestuurders al in iets uitblinken dan is het verdeeldheid zaaien in de maatschappij

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

5 reacties

 • Babette Brouwer

  5 dagen geleden
  Het groepsbelang is besmettingen en daarmee de belasting op de zorg voorkomen, niet "vaccinatiegraad verhogen". Gevaccineerden kunnen nog steeds besmet raken én anderen besmetten. Hún vinkje in het paspoort blijft echter na een positieve test gewoon groen. Zo kunnen zij niet gevaccineerden die na hun negatieve pcr test iets ondernemen besmetten. Als het écht om het groepsbelang en de druk op de zorg verminderen ging, dan zou iederéén moeten testen. Vaccinatiedrang dus, geen "groepsbelang"
 • Gia Young

  1 week geleden
  Goede column. Bedankt lieve Eus!
 • A.G. de Jong

  1 week geleden
  Nee, sorry meneer Akyol. Maar deze column slaat de plank volledig mis! Ten eerste is het doel van deze maatregel niet de volksgezondheid. Het is een drukmiddel om de vaccinatiegraad te verhogen, dat wordt zelf toegegeven! En ten tweede zitten we op een glijdende schaal, er wordt steeds een stapje verder gegaan met mensen grondrechten ontnemen, daar mag je best wel zorgwekkend noemen. En laten we eerlijk zijn: is het middel niet vele malen erger dan de kwaal geworden?
 • Roel Akkerman

  1 week geleden
  Idiote opmerking "groepsbelang gaat voor individueel belang" de groep "mensen" is inmiddels zo groot dat het klimaat al aangetast wordt. Het reproductiecijfer van de mensen is al ruim boven de 1. Succes......
 • E Goedhart

  1 week geleden
  Moou geschreven!