Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Als Wopke Hoekstra hiermee het kabinet laat exploderen weten we zeker dat hij niet terugkeert in de politieke arena

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

19 reacties

 • Marjan Bos

  2 maanden geleden
  Tja, kaag kan wel zeggen dat het vertrouwen weg is, maar dat zei ze ook tegen rutte....zo de wind waait,waait mijn hoedje kwestie.....en ja hoor rutte en zei zitten er samen nog steeds ondanks geklapte regering...laat me me niet lachen...het is Eén grote corrupte bende daar
 • Egbert Dijkslag

  2 maanden geleden
  Tja, de verkiezingen komen eraan. Hij ziet de bui al hangen. De bbb_partij hijgt in zijn nek.
 • F. Post

  2 maanden geleden
  Mijn laatste strohalm Wopke. Ik hoop dat dit waardeloze Rutte kabinet klapt.
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  @ H. Meesters, dat laatste kan ik alleen maar met u eens zijn voor zover het partijen zijn die de Grondwet en Europese verdragen respecteren. De PVV en FvD diskwalificeren zich om die reden en dienen daarom wel uitgesloten te worden.
 • H. Meestens

  2 maanden geleden
  Goed plan Wopke Hoekstra, het is een absurd plan, voor 2030! De technische mogelijkheden zijn zeker niet uitgeput en de boeren en de Rabobank willen zeker meewerken. Knalt het Kabinet hierdoor uit elkaar? Dan zij het zo. Tijd voor een zakenkabinet, met een boer als minister van landbouw. Een militair als defensieminister etc. En geen uitsluiting van ander partijen graag bij nieuwe verkiezingen.
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Heen getroffen door de bliksem, terug een kapot vliegtuig: ‘Communicatie van TUI is om te janken’

  Heen getroffen door de bliksem, terug een kapot vliegtuig: ‘Communica­tie van TUI is om te janken’

  Tientallen vakantiegangers sluiten een weekje ontspannen op Fuerteventura af met twee extra nachten in een matig hotel op Lanzarote. Hun vliegtuig terug naar Rotterdam ging stuk. En dat terwijl ze op de heenweg óók al problemen hadden: de bliksem sloeg in toen ze boven de Noordzee vlogen. Eerst zes uur vertraging, nu twee dagen. ,,En ze laten je maar wachten zonder iets te laten weten.”