De ambulance is flink beschadigd
Volledig scherm
De ambulance is flink beschadigd © Politie Utrecht Centrum

Ambulance gestolen in Utrecht, dief rijdt 'm vervolgens in puin: ‘Hoe diep kun je zinken’

In Utrecht heeft iemand woensdagavond een ambulance gestolen en is er vervolgens mee tegen meerdere auto's gebotst. De politie heeft de verdachte uiteindelijk aan weten te houden. De reden voor de diefstal is tot dusver onduidelijk.

4 reacties

 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Tot op de laatste cent alle schade terug laten betalen, ben je toch helemaal maf geworden?! Hoe haal je het in je botte hersens om een hulpverleningsvoertuig te jatten! Klojo! Het lijkt steeds meer op het Wilde Westen hier in dit land en Rutte lacht maar....wie grijpt er verdorie toch eens een keer in!
 • Roy Wesselink

  2 maanden geleden
  Er lopen meer gekken buiten het gesticht dan er binnen horen te zijn, verplichte opnames invoeren, hardere rechters die meer en sneller TBS toepassen. Geen 2e kans of voorwaardelijk, lik op stuk, zero tolerance. Dan maar een politie staat!
 • Henk Bartelds

  2 maanden geleden
  Is Nederland een psychiatrische instelling? Overal in Nederland wordt frustratie uitgeleefd met messen, vorken, pistolen, revolvers, motoren, auto's, vuurwerk, brandstichting, relletjes en nu ook met ambulances. Na winst of verlies wordt vrolijkheid of verdriet door voetbalsupporters verwerkt door wangedrag tentoon te stellen.
 • Dikkie Knecht

  2 maanden geleden
  En nu dus in elk geval iedere cent aan kosten terug laten betalen al moet ie dr rest van zn leven voor werken….
 1. Michel (66) liep na dag shoppen naar auto en werd doodgeschoten: ‘Ze stierf voor haar dochter’
  PREMIUM
  met video
  2

  Michel (66) liep na dag shoppen naar auto en werd doodgescho­ten: ‘Ze stierf voor haar dochter’

  Wat een alledaags rondje boodschappen moest worden, eindigde in een ongekende tragedie. De 66-jarige Michel stierf vorige week bij het schietdrama op een parkeerterrein bij een winkelcentrum in Zwijndrecht. Haar dochter Anneke (38) raakte zwaargewond. Ze hadden elkaar na jaren van verbroken contact eindelijk weer in de armen gesloten. ,,Ze is letterlijk voor haar dochter gestorven.”