Augustus 2021 in Ede. Hulpdiensten zijn bezig met de reanimatie van een 33-jarige bij een pompstation. Vergeefs: de man is al overleden.
Volledig scherm
PREMIUM
Augustus 2021 in Ede. Hulpdiensten zijn bezig met de reanimatie van een 33-jarige bij een pompstation. Vergeefs: de man is al overleden. © AS Media

Ambulancepersoneel ziet niks geks aan hartfilmpje, een uur later is 33-jarige toch dood

Een oplettende pompbediende vindt het maar raar: ongeveer een uur nadat ambulancepersoneel een 33-jarige man bij het tankstation heeft onderzocht en hem in orde heeft bevonden, zit hij nog steeds in zijn auto. Hij vraagt ambulancepersoneel dat toevallig langs rijdt om nog eens te kijken. De afloop: de man bleek te zijn overleden. 

4 reacties

 • W Huisman

  1 maand geleden
  Inderdaad er zijn fouten gemaakt en dat heeft een mens het leven gekost. Je kunt nooit meer nagaan wat er zou zijn gebeurt als ze hem wel hadden meegenomen en dat is vreselijk. Jeannette
 • Wim Koning

  1 maand geleden
  Had gewoon mee genomen moeten worden met de ambulance.
 • H.J. Puts

  1 maand geleden
  Het is altijd vervelend als er een jong iemand overleden is, maar om nu gelijk een schadevergoeding te vragen geeft ook te denken. Natuurlijk gaat de ambulance dienst niet erkennen dat er mogelijk een fout is gemaakt, mag verzekeringstechnisch waarschijnlijk ook niet. Ik ben zelf gereanimeerd en weet dus uit ervaring dat deze mensen in korte tijd beslissingen moeten nemen. En ook hier zijn personeelstekorten en is er grote werkdruk.
 • Bert van de Grift

  1 maand geleden
  We praten over een mens, een dier gaat dood en een mens sterft