Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Angst is het belangrijkste bindmiddel van dit kabinet

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

8 reacties

 • G. Buter

  2 maanden geleden
  Voor Rutte telt alleen hoe hij minister president kan blijven, want dat baantje is zijn leven. Hij zal het roer nooit omgooien dus moet de BBB het doen. En dat zal radicaal moeten als ze later gaan regeren. Om te beginnen de grenzen potdicht maken en niemand meer binnen laten.He land moet uit deze impasse worden gehaald, dat heeft de grootste prioriteit Niet meer laten dicteren door Brussel maar met je vuist op tafel slaan en zeggen hoe je het hebben wilt. Met uittreden uit de EU als dreigement
 • Gerda Scheltinga

  2 maanden geleden
  Het is voor Rutte en consorten belangrijk dat dit kabinet de rit kan uitzitten. Draaischuitenpartij CDA heeft tijd gekocht om de partij te herstellen . D’66, de Amsterdamse yuppenpartij, probeert te redden wat er te redden valt. Zolang het kabinet niet valt, zit baronesse Kaag goed. De Nederlandse bevolking zal bij de volgende verkiezingen nog duidelijker laten blijken welke kant het op moet met Nederland. De provinciaaltjes zullen zich nog duidelijker afzetten tegen de politieke elite.
 • Johannes van Dijk

  2 maanden geleden
  A.Kooi, het is makkelijk roepen vanaf de zijlijn, maar zou jij een betere premier weten op dit moment? Had jij liever een Klaver, Kuyken, of Marijnisse als premier? in dat geval is voor velen emigreren de beste optie. Ben je er nog?
 • Guus Habets

  2 maanden geleden
  Het CDA doet er verstandig aan eruit te stappen ,dat levert bij nieuwe verkiezingen extra zetels op. Het verloren vertrouwen krijgt dan een boost.
 • van den Berg

  2 maanden geleden
  Waarom zo’n giftige column op het kabinet die wel door de meerderheid van de Nederlanders wordt gesteund? Moeten zij de samenleving ook terroriseren voordat zij gehoord worden.? Ruim 70% vindt het tijd dat stikstof WEL wordt aangepakt.