Volledig scherm
Een medewerker schrok zich wild toen hij bij het openen van de container dit tafereel aantrof. © Politie

Angstaanjagende vondst in container langs de A12

Een medewerker van Rijkswaterstaat is zich zondagmorgen wezenloos geschrokken toen hij de deur van een container opendeed op een werkterrein langs de A12. Bij het zien van een schoen en een been alarmeerde hij direct de politie.

Na aankomst van agenten rond het werkterrein bij de snelweg, bleek het allemaal mee te vallen. Agenten die de container openden en de schoen en het been van dichterbij bekeken, ontdekten dat het om een EHBO-oefenpop ging. ,,Zeg nou zelf: als u nietsvermoedend de deur van een container opendoet dit ziet...”, stelde de politie begripvol over de reactie op sociale media. ,,Maar verder niets om ongerust over te zijn.”

  1. Nieuwe zwaarbewaakte gevangenisvleugel voor topcriminelen 1 maart open

    Nieuwe zwaarbe­waak­te gevangenis­vleu­gel voor topcrimine­len 1 maart open

    Er komt een extra beveiligde afdeling in een gevangenis in Nederland voor zware criminelen bij wie het gevaar bestaat dat ze binnen de gevangenismuren verdergaan met hun criminele praktijken. De nieuwe afdeling moet 1 maart open gaan. ,,Hoe meer van dit soort type gevaarlijke en roekeloze gedetineerden we binnen trekken, hoe meer plekken we hiervoor nodig hebben,” zegt minister Sander Dekker van Rechtsbescherming.