Anja Schreijer heeft nu een paar weekjes rust en begint dan aan een nieuwe baan, die moet helpen ons beter voor te bereiden op een pandemie als de huidige.
Volledig scherm
PREMIUM
Anja Schreijer heeft nu een paar weekjes rust en begint dan aan een nieuwe baan, die moet helpen ons beter voor te bereiden op een pandemie als de huidige. © Carlo ter Ellen DTCT

Anja Schreijer verlaat OMT: ‘Als we carnaval hadden verboden, hadden ze gezegd: Ie bint nich good wies’

Als ‘centrale middenvelder’ in de basisopstelling van het OMT en teamhoofd van de GGD in Amsterdam had Anja Schreijer uit Hengevelde een dagtaak aan de bestrijding van corona. Nu wacht haar een nieuwe uitdaging: kennis verzamelen om ons voor te bereiden op toekomstige rampen en pandemieën. „Met een virus kun je niet discussiëren, met mensen wel.”

2 reacties

  • Femmy Wierbos-Klein

    2 maanden geleden
    Goed zo!
  • Pieter J. den Ouden

    2 maanden geleden
    Mevr. Schrijver is een van de heel weinigen die op rustige, weloverwogen wijze in discussie programma's informatie geeft, maar vaak te weinig aandacht krijgt door de hijgerige en sensatie en zelfs conflict zoekende bijdragen van anderen die aan de discussies in het belang van een politieke en/of persoonlijke route deelnemen.