Bezoekers en ouders zwemles worden door beveiligingsmedewerker gecontroleerd op QR code bij zwembad, in Oldenzaal. Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Bezoekers en ouders zwemles worden door beveiligingsmedewerker gecontroleerd op QR code bij zwembad, in Oldenzaal. Beeld ter illustratie. © Carlo ter Ellen

Antidiscriminatiebureau overspoeld met klachten van ouders over zwembaden die QR-code vragen

Antidiscriminatiebureau Vizier krijgt veel klachten binnen van mensen die zich door de coronamaatregelen gediscrimineerd voelen. Opvallend veel klachten komen van ongevaccineerde ouders die de zwemles van hun kinderen niet kunnen bijwonen.  

15 reacties

 • j arnoldus

  1 maand geleden
  Veel mensen die "bewust" ongezond leven en daarom obesitas of een ziekte ontwikkeld hebben, hebben er zelf voor gekozen dat corona hun nog meer beschadigd heeft of zelfs voor de dood heeft gezorgd. Het is heel simpel, of je gaat (veel) gezonder leven om de kans op ziekenhuisopnames te verkleinen, al ben je wel of niet gevaccineerd of je krijgt nergens toegang meer. Zouden veel Nederlanders ook gaan huilen als ze eens naar zichzelf zouden kijken ipv de ongevaccineerden de schuld te geven?
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Als je nu nog niet weet hoe het geregeld is in Nederland dan heb je een plaat voor de kop! Je kan er niet mee eens zijn dat ben ik ook niet maar je moet nu eenmaal een uitgelegd padje bewandelen!Mijn god had hij het maar gedaan!
 • Bm Roos

  1 maand geleden
  Vergelijken met een rijbewijs slaat nog kant nog wal als je geen rijbewijs wil pak je de fiets of openbaar vervoer nu word je buitengesloten ok we kunnen nu nog testen ja maar als die 2 g komt sluit je mensen buiten en nee dat is geen keuze dat is dwang die je word opgelegd en dat is niet met een rijbewijs zo loop lekker als makke schapen achter deze idoten aan hoop dat alle klachten serieus word genomen op naar weer een vrij nederland zonder qr doe jullie ogen open
 • Eddy Masselink

  1 maand geleden
  Mooi gezegd: Ze kiezen er zelf voor om zich buiten de beschaafde maatschappij te plaatsen...
 • g.j hassink

  1 maand geleden
  Het moet niet gekker worden of vaccineren of geen zwemles punt uit.