Arthur van de Graaf  en zijn fotoproject 10101010. Uiteindelijk wil hij dat foto’s uit het project bij Haagse winkeliers in de etalage zichtbaar zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Arthur van de Graaf en zijn fotoproject 10101010. Uiteindelijk wil hij dat foto’s uit het project bij Haagse winkeliers in de etalage zichtbaar zijn. © Peter Franken

Arthur stuurde wegwerpcamera's de hele wereld over, nu krijgt hij ze terug met allerlei foto's

Geef een kind een camera en je krijgt foto’s van hun dierbare konijn of spelende vriendjes. Waar je ook opgroeit, kinderen vinden dezelfde dingen mooi. Dat blijkt uit het project 10101010 van Arthur van de Graaf (50), die in 2010 ruim tweehonderd wegwerpcamera’s naar 10-jarigen over de hele wereld stuurde. Tien jaar later toont de Hagenaar hun foto’s. 

  1. Zeven keer was er brand bij boer Gert en dat kostte hem miljoenen, maar welke rol speelde hij zelf?
    PREMIUM

    Zeven keer was er brand bij boer Gert en dat kostte hem miljoenen, maar welke rol speelde hij zelf?

    Boer Gert lijkt een gelukkig leven te leiden: getrouwd, twee jonge kinderen en een groeiend bedrijf in Werkhoven. Totdat in de nacht van 25 oktober 2018 brand uitbreekt. Dat is het begin van een serie mysterieuze branden, waarvoor Gert zélf gearresteerd wordt. Komende week staat hij voor de rechter. Dan moet duidelijk worden wie Gert is: gelukkig familieman óf een ondernemer die in een financieel moeras belandde en geen uitweg meer zag?