De aangereden ree in Doesburg.
Volledig scherm
De aangereden ree in Doesburg. © Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Automobiliste sleurt aangereden ree kilometerslang mee van Zevenaar tot Doesburg

Een vrouw had zaterdagavond de schrik van haar leven op het moment dat ze haar auto wilde parkeren in Doesburg: tijdens het inparkeren aan de Rogacker viel er opeens een dode ree onder haar auto vandaan. 

9 reacties

 • Bert Ten kate

  1 jaar geleden
  Stop toch met het gezeur en oordeel over een ander.
 • Eric Moll

  1 jaar geleden
  Er zijn verkeersdeelnemers die in het donker doodsbang zijn. Alleen bij een crash, waardoor hun voertuig niet meer kan rijden, stoppen. Het zijn egoïsten van het zuiverste water. Vooral (oudere) vrouwen vertonen dit gedrag. Helaas worden dat soort bange mensen gelegitimeerd door hun rijbewijs, maar een uitsluiting voor hen zich na zonsondergang achter het stuur te bevinden zou het voor andere mensen en veel dieren veiliger maken.
 • Yvonne Veld

  1 jaar geleden
  En je ziet niet waar je overheen rijdt? Ogen niet op de weg voor je gericht? Hoort / voelt tijdens het rijden ook niet dat er iets "schuurt" o.i.d.? Zo'n ree is geen vlieg die op je bumper blijft plakken.
 • Otto Hulsman

  1 jaar geleden
  Gelukkig betrof de "hobbel" geen mens, hoewel het in dit geval evengoed tragisch is voor dit dier. Bij deze bestuurder is inderdaad nauwelijks sprake van attent en anticiperend rijgedrag, dus zou ik me in haar plaats afvragen of autorijden nog langer verantwoord is.
 • Andy Van Werven

  1 jaar geleden
  Als je er 1 onder rijd heb je dat in de gaten waarom op je eindbestemming er pas achter komen het is een raar verhaal maar toch goed dat ze heeft gebeld dat het kadaver voor de auto ligt