ANP
Volledig scherm
© ANP

Bekende coronademonstrant met grote fakkel aangehouden voor huis van Sigrid Kaag

Een bekende coronademonstrant is vanavond in het centrum van Den Haag opgepakt nadat hij een fakkeltocht hield langs de woning van de voormalige minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag. De 27-jarige werd vorige maand in Rotterdam ook al gearresteerd toen hij met een masker bij de woning van ‘coronaminister’ Hugo de Jonge aanbelde.

5 reacties

 • Dirk hoekert

  11 maanden geleden
  En deze week zien we links antifa onder begeleiding van de politie een verfbom naar het FVD hoofdkwartier gooien en dat is allemaal prima.. Selectieve verontwaardiging weer. Dit land is kapot.
 • Tineke Laconi

  11 maanden geleden
  Dit soort mensen voor heel lang achter de tralies. Ben je het met het beleid niet eens dan ga je in discussie of je stapt naar de rechter.
 • Yvonne Veld

  11 maanden geleden
  Meer gekken buiten dan binnen een instelling. Nieuwe beroegsgroep: beroepsdemonstrant die wsl. hand op houdt bij de gemeente.
 • R Peters

  11 maanden geleden
  Te gek voor woorden. Dus schrijf ik maar niets.
 • Ben Herms

  11 maanden geleden
  Als fatsoenlijk mens kun je hier niet meer op reageren . Het is nooit goed wat een reactie je ook geeft . De verdeeldheid wordt groter,de verschillen van denken groter de reacties extremer. Neutraliteit is niet meer aan de orde.