Het huis aan de Keteldiepstraat in Enschede is in handen gekomen van een belegger en die zette het meteen al weer te koop. Voor bijna 30.000 euro meer.
Volledig scherm
PREMIUM
Het huis aan de Keteldiepstraat in Enschede is in handen gekomen van een belegger en die zette het meteen al weer te koop. Voor bijna 30.000 euro meer. © Annina Romita

Belegger slaat z’n slag en familie in nood grijpt mis: ‘Waar kan ik heen met mijn gezin?’

Het veelbesproken huis aan de Keteldiepstraat in Enschede is in handen gevallen van een belegger. Het staat ook direct weer te koop, maar nu voor bijna 30.000 euro meer. Het betekent dat het hurende gezin dat er sinds 2014 woonde, definitief misgrijpt. Ondanks dat zij eerder zelf  een koopovereenkomst hadden. Ze moeten met hun 3 kinderen met spoed op zoek naar een andere plek.

15 reacties

 • Daf Maf

  4 maanden geleden
  Wordt hoogtijd dat ALLE gemeentes een bewoningsplicht instelt voor alle huizen, als je een woning koopt als persoon dan moet je er ook gaan wonen. Alleen zo kunnen we dit soort asociale beleggers weren van de woningmarkt! Mvg Jerry Otten
 • Sander Hoek

  4 maanden geleden
  Ja ja! Dikke boe en foei! De gemeenten zijn zelf ook niet fris met de grondprijzen. Als jullie de kans kregen wil ik nog wel eens zien hoe de deugmeter de juiste richting blijft aangeven... Het is fout maar dat zijn we allemaal. Kijk eens op YouTube naar Madelon praat, zij legt zaken uit over geld en het systeem erachter.
 • Julius Bruins

  4 maanden geleden
  Welkom in de echte wereld mensen.
 • Wetters

  4 maanden geleden
  Schandalig praktijken.
 • HAM Boelens

  4 maanden geleden
  Het wordt tijd dat de koper er zelf gaat wonen!! 7 huizen en geen belasting betalen. En Jan met de korte achternaam kan de bek afvegen. Hoe moet dit verder in Nederland? Als hier geen paal en perk aan gegeven wordt. Krijgen we nog meer armoede en mensen met een vermogen zonder geweten.