Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

Bespaar me je voorbeeld over diepvriesfrikandellen, gezond eten kan heus ook goedkoop

ColumnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

3 reacties

 • Monique Wolters

  2 maanden geleden
  Wat een goed idee! Begin met nadenken en ga dan pas boodschappen doen als je weinig geld hebt. Baanbrekend. Ik heb een tip voor mevrouw Akkermans. Niet-aanmatigend schrijven lukt niet met weinig empathie? Heus wel, als je een beetje kritisch op jezelf bent.
 • Otto Hulsman

  2 maanden geleden
  Helemaal mee eens. Ik erger me er ook aan, vooral omdat het in de diverse media nooit van een weerwoord wordt voorzien. Verse seizoensgroenten zijn soms spotgoedkoop en voldoende voor meerdere personen. Aardappelen zijn ook voor lage prijzen verkrijgbaar (ook buiten de supermarkt in grotere hoeveelheden). Vlees hoeft niet iedere dag. Even tijd maken voor de bereiding is echter aan veel mensen niet meer besteed.
 • I.A.D. van Elderen

  2 maanden geleden
  Liever lui dan moe? Hoeveel mensen zijn er oprecht moe, met of zonder beperking en minimum inkomen, zorgend voor ouders en kinderen... Duidelijk een opiniestuk van iemand die Dat niet ervaren heeft.
 1. Topadvocaat Knoops na snoeihard rapport: Nabestaanden Peter R. de Vries kunnen de staat aanklagen

  Topadvo­caat Knoops na snoeihard rapport: Nabestaan­den Peter R. de Vries kunnen de staat aanklagen

  De nabestaanden van Peter R. de Vries, advocaat Derk Wiersum en kroongetuige Nabil B. kunnen op grond van de harde conclusies van de Onderzoeksraad voor Veiligheid de staat aansprakelijk stellen voor immateriële en materiële schade, stelt topadvocaat Geert-Jan Knoops tegen deze site. Het uitgelekte conceptrapport zou uitwijzen dat politie en justitie veel steken hebben laten vallen op het gebied van beveiliging. ,,Dit kan zeker als basis dienen voor verdere juridische stappen.”
 2. Mensenrechtencollege kritisch op OM na klimaatarrestaties: ‘Demonstratierecht onder druk’

  Mensenrech­ten­col­le­ge kritisch op OM na klimaatar­res­ta­ties: ‘Demonstra­tie­recht onder druk’

  Het demonstratierecht staat ‘ernstig onder druk‘ door het aanhouden van klimaatactivisten die opriepen tot de blokkade van de A12, oordeelt het College voor de Rechten van de Mens dinsdag. ,,De overheid moet demonstraties faciliteren”, benadrukt het mensenrechtencollege. ,,Inzet van strafrechtelijke instrumenten om de organisatie van een demonstratie te verhinderen is een extreem zwaar middel dat niet makkelijk te rechtvaardigen valt.”