Bestuurder brommobiel omgekomen bij frontale botsing

VideoDe bestuurder van een brommobiel is vanavond overleden nadat hij in Harskamp frontaal in botsing was gekomen met een personenauto. De bestuurder van de auto is aangehouden voor rijden onder invloed.

 1. LIVE | Lichte daling nieuwe besmettingen; Kuipers: aantal coronpatiënten op ic's ‘stabiliseert’
  Coronavirus

  LIVE | Lichte daling nieuwe besmettin­gen; Kuipers: aantal coronpa­tiën­ten op ic's ‘stabili­seert’

  Het RIVM registreerde sinds gisterochtend iets minder nieuwe coronagevallen, namelijk 8336. Dat aantal is wel fors meer dan het weekgemiddelde. Ondertussen laat vaccinproducent Moderna weten dat de leveringen aan de Europese Unie weer als gepland verlopen. Canada en het Verenigd Koninkrijk moeten echter wat langer op de beloofde vaccins wachten. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog.
 2. Topvrouw inspectie: ‘Langzaam voltrekt zich een drama in het onderwijs’
  PREMIUM
  Interview

  Topvrouw inspectie: ‘Langzaam voltrekt zich een drama in het onderwijs’

  De Inspectie van het Onderwijs luidt de noodklok over de taal-, reken- en maatschappelijke vaardigheden van leerlingen, die tijdens de coronacrisis alleen maar extra klappen hebben opgelopen. Dus zijn wat inspecteur-generaal Alida Oppers betreft structurele verbeteringen essentieel om het onderwijs weer op peil te brengen. En te voorkomen dat jaarlijks duizenden jongeren de maatschappij in moeten zonder de minimaal benodigde vaardigheden.
 1. Kiki’s grote liefde pleegde plotseling zelfmoord
  Play

  Kiki’s grote liefde pleegde plotseling zelfmoord

 2. Bèèèh! Schapen tussen woningen blijven vast beeld in Zutphen
  Play

  Bèèèh! Schapen tussen woningen blijven vast beeld in Zutphen