Nova Adelerhof zet zich in tegen straatintimidatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Nova Adelerhof zet zich in tegen straatintimidatie. © Jan de Groen

Betasten, nafluiten en achtervolgen: Nova (16) wordt dagelijks lastiggevallen door mannen

Nafluiten, roepen, achtervolgen en zelfs betasten: voor Nova Adelerhof (16) uit Rotterdam-Overschie is straatintimidatie al jaren dagelijkse kost. En voor de meiden om haar heen is het volgens de tiener niet anders. ,,Bij aanraken trek ik de grens, daar word ik zo ontzettend boos van.” 

5 reacties

 • A.G. de Jong

  1 jaar geleden
  Altijd weer die autochtone blanke mannen die dit dit soort dingen doen, toch? Kom op, iedereen weet om welke groepen het gaat. Noem het beestje gewoon bij de naam, ik heb altijd geleerd dat het in kaart brengen van het probleem het begin van de oplossing is. Maar als het om integratiepolitiek van bepaalde bevolkingsgroepen gaat durft men dit nog steeds niet te benoemen. En dus blijft het probleem voortbestaan!
 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Het is ook smerig seksistisch,simplistisch,en ongelooflijk kinderlijk
 • Christan van Frankenburg

  1 jaar geleden
  Weer een waar kunstwerk van een artikel. Het blijft knap om het beestje niet bij de naam te noemen in zoveel woorden. Politiek correctheid krijgt Chinese vormen.
 • Marcel Bekhof

  1 jaar geleden
  Je bedoelt van die snotaapjes? Met nog geen haar op het scrotum? Maar wel de volwassen Pipo uithangen? Ligt echt aan de opvoeding! Het zijn namelijk de prinsjes in huis!
 • Marianne Klaasen

  1 jaar geleden
  Iedereen weet wie de overlast gevende testosteron bommen zijn die meisjes en vrouwen nafluiten en schreeuwen. Blijkbaar mag je die ongebreideld lastig vallen en de meest nare dingen naar het hoofd schreeuwen. Maar, als er wat gezegd wordt over mensen met een andere nationaliteit dan is het in een keer discriminatie. Vrouwen discrimineren is blijkbaar niet erg? Zo lang de linkse politici weg blijven kijken, zal er niets gebeuren.