Bibberende studenten door hoge energiekosten: ‘Huisbazen zetten verwarming ineens lager’

met videoStudenten zitten massaal in de kou door de opgelopen energietarieven, leert een rondvraag van deze krant. Huisbazen zetten de verwarming extreem laag of er ontstaan ruzies binnen studentenhuizen over wat een acceptabele leeftemperatuur is.

3 reacties

 • Arend Van Faassen

  2 maanden geleden
  Robert Scholten, dan moet er eerst een wat linksere regering komen. Hoe weet ik niet als ik reacties lees is deze regering al uiterst links.
 • P Schievink

  2 maanden geleden
  Onze slaapkamer is niet verwarmd we hebben alleen zomer dekbed over. Niet eens pyama aan. Overdag het raam paar uur open .En zeker geen trui of sokken zoals Beau zijn zoon nachts aan. Beetje overdreven? Dat het uit bed niet prettig is lijkt mij logisch maar.. zo koud dat je onder dekbed trui sokken aan hebt?
 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  Voor mij zijn dit de uitwassen van het kapitalistisch systeem,die moeten echt keihard worden afgestraft
 1. OM-topman verdedigt preventieve arrestaties voor demonstratie A12

  OM-topman verdedigt preventie­ve arresta­ties voor demonstra­tie A12

  De hoogste baas van het Openbaar Ministerie (OM), Gerrit van der Burg, vindt dat ,,protesten steeds grimmiger worden” en verdedigt in een interview met NRC de preventieve aanhoudingen van klimaatactivisten, nu ruim een week geleden. Over de kritiek op de acht omstreden arrestaties zegt Van der Burg tegen de krant: ,,Die aanhoudingen zijn op verdenking van opruiing, een strafbaar feit, gebaseerd. En we hebben de meest laagdrempelige manier gebruikt om hen op te pakken.”