Op zaterdagnacht 6 augustus hebben boeren ‘de grootste Nederlandse vlag op zijn kop opgehangen’ in een mast onder de reclame van de McDonalds aan het Westerleeplein in Maasdijk.
Volledig scherm
Op zaterdagnacht 6 augustus hebben boeren ‘de grootste Nederlandse vlag op zijn kop opgehangen’ in een mast onder de reclame van de McDonalds aan het Westerleeplein in Maasdijk. © VRPress

Boeren hangen 'grootste omgekeerde vlag van Nederland' aan mast McDonald’s

De ‘kleine’ omgekeerde vlaggen aan de mast van McDonald’s in Maasdijk, die zonder toestemming van de multinational werden opgehangen, zijn afgelopen nacht vervangen door een enorme vlag. 

15 reacties

 • Bauke Ramm

  10 uur geleden
  Praten met de boeren heeft geen enkele zin want de boeren willen al 20 jaar geen duimbreed toegeven en nu de overheid genoeg heeft van dat eigenzinnige gedram gaan ze onzin acties beginnen.
 • Anneke Galligani

  1 dag geleden
  Boeren, ga eens protesteren bij het agro industrieel complex, daar zitten namelijk de grootverdieners, die zien hun winsten verdampen. Of zijn jullie inmiddels zelf ook allemaal miljionairs??
 • Martin Eigendom

  2 dagen geleden
  Wordt het niet tijd dat door burgers die genoeg hebben een keer een tegenactie voeren? Ideetje: afval storten op opritten van grote boerderijen met grote stallen? Of ben ik nu te radicaal?
 • van den berg

  2 dagen geleden
  We gaan nooit meer eten bij Mac Donalds
 • Arend van Faassen

  2 dagen geleden
  T. Klok, het is uw mening dat de democratie faalt, ik ben van mening dat boeren falen met hun acties. Dus nu mag ik op hun erven ook actie gaan voeren? Per slot van rekening vindt u dat dat de enige mannier is.