Een boerenblokkade, eerder deze week op de A1 bij Enter. Twee kanten op stond het verkeer muurvast.
Volledig scherm
Een boerenblokkade, eerder deze week op de A1 bij Enter. Twee kanten op stond het verkeer muurvast. © SPS Media

Boeren willen land platleggen, leider roept op: ‘Hou vluchtstrook vrij voor mensen die naar ziekenhuis moeten’

Mensen die maandag met spoed naar het ziekenhuis moeten, moeten langs boerenblokkades kunnen. Die oproep doet Mark van den Oever, leider van boerenactiegroep Farmers Defence Force (FDF). 

91 reacties

 • T. de Vries

  1 maand geleden
  Zet hem op boeren!
 • Leos Vriend

  1 maand geleden
  @EMBosch 13 kilo graan maal 30 cent is 3.90 euro voor 1 kilo groei, en een varken brengt 1,8 euro per kilo op, dus je snapt wel dat je onzin schrijft.
 • Janneke Veldhuyzen

  1 maand geleden
  Demonstreren prima! Hou je aan de wet Zet alleen niet alles klem, er is wel meer vitaal dan Schiphol. Zoals de zorg ... Dat laatste beetje sympathie verdwijnt anders zeker. En het helpt echt niet om de juiste besluiten af te dwingen. Het verschuift alleen maar de aandacht naar negativiteit, ver van de inhoud.
 • jos zoet

  1 maand geleden
  De stikstofridders hebben blijkbaar niet in de gaten dat ze al de energiecrisis, de vreemdelingencrisis ,de woningcrisis en de toenemende criminaliteit hebben veroorzaakt. Nu werken ze aan de volgende crisis; De stikstofcrisis.. Uitvinding van politiek Nederland..
 • EM Bos

  1 maand geleden
  @piet pauw. Waarom hebben we dat dan niet al eerder gedaan?. Hongersnood is daar altijd al een probleem geweest. Stoppen met vlees eten en op grote schaal produceren is een betere optie om de wereldwijde voedselcrisis op te lossen. Voor iedere kg vlees is 13 kg graan nodig en 30 kg veevoer. Dus minder vee is meer voedsel.