Minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, op het Malieveld in Den Haag. Vooraan links Bart Kemp.
Volledig scherm
Minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, op het Malieveld in Den Haag. Vooraan links Bart Kemp. © ANP

Boerenfrontman uit Gelderland: ‘Woorden van minister Schouten waren goedkoop’

Schapenhouder Bart Kemp uit Ede noemt de woorden van minister Carola Schouten op het Malieveld in Den Haag vandaag ‘te makkelijk’ en ‘goedkoop’. Kemp stond aan de wieg van de grootste boerenactie ooit en trof Schouten op het podium. De minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit zei daar dat er wat haar betreft geen halvering van de veestapel komt. 

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Dochter van gedode winkelier in shock om zoektocht Tom Angel: 'Hij heeft onze levens verwoest’
  moord heerlen

  Dochter van gedode winkelier in shock om zoektocht Tom Angel: 'Hij heeft onze levens verwoest’

  Politie en justitie zijn met man en macht op zoek naar een veroordeelde crimineel die verdacht wordt van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij in het Limburgse Heerlen, twee weken geleden. Het gaat om de 30-jarige Zouo ‘Tom’ Angel, de man die in 2008 werd veroordeeld voor de doodslag op de 62-jarige winkelmedewerker Huib Krooder. Zijn dochter reageert zeer aangeslagen op het nieuws. ,,Dit méén je niet?! Alweer? Deze man blijft levens verwoesten!”