Een brandweerman met persluchtmasker bij de woning van Mario W. uit Huissen. In het pand was volgens buren benzine gegoten.
Volledig scherm
PREMIUM
Een brandweerman met persluchtmasker bij de woning van Mario W. uit Huissen. In het pand was volgens buren benzine gegoten. © Persbureau Heitink

‘Boobytraps’ in woning motorrijder die tankstation binnenreed: ‘Wonder dat woning niet is ontploft’

Wat bezielde Mario W.? Een vraag die hij mogelijk alleen zelf kan beantwoorden. De Huissenaar ligt zwaargewond in het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. Hij reed op zijn motor een tankstation langs de A325 bij Elst binnen en had kort daarvoor brand gesticht bij zijn eigen woning in Huissen.

  1. Groot voetbalfeest in Tilburg ‘mes in de rug van zorgpersoneel’, burgemeester staat achter besluit
    Video /update

    Groot voetbal­feest in Tilburg ‘mes in de rug van zorgperso­neel’, burgemees­ter staat achter besluit

    De gemeente Tilburg heeft gisteravond tot woede van velen een groot voetbalfeest toegestaan, waarbij honderden supporters van Willem II de coronamaatregelen schonden. De gemeente greep niet in en na het feest ontstonden relletjes. De politievakbond spreekt van een mes in de rug van het zorgpersoneel. De VVD van een ‘eigen doelpunt in onze strijd tegen corona’. Burgemeester Theo Weterings van Tilburg staat nog altijd achter het besluit om het feest toe te staan.