Boze boeren staken hooibalen in de hens langs de A28 bij Putten.
Volledig scherm
Boze boeren staken hooibalen in de hens langs de A28 bij Putten. © Damian Ruitenga / News United

Brandende hooibalen langs snelweg A28 bij Putten

Langs de A28 bij Putten is rond middernacht brand gesticht. De brandweer moest er aan te pas komen om het brandende afval, waaronder strobalen, te blussen.

9 reacties

 • F. Post

  17 uur geleden
  A. v. Faassen. Je hebt helemaal gelijk waarom moeten wij in het transport schade lijden voor hun. Die boeren kunnen wat mij betreft de pot op en inderdaad blokkeer hun handel maar met vrachtwagens. Koekje van eigen deeg.
 • Arend van Faassen

  1 dag geleden
  G. Schouten, bedankt voor uw reactie, al is die geen antwoord op mijn vraag. Maar dat verwacht ik ook niet van u. Natuurlijk hebben boeren het grootste recht om voor hun belangen op te komen, net als anderen om voor hun belangen (ook al zijn dat in uw ogen zure reacties) maar dan wel op de juiste mannier. En dat ontbreekt nu bij een aantal boeren.
 • R Barlaeus

  1 dag geleden
  Wanneer de boeren hooibalen verbranden zullen de veevoederbedrijven nog meer voer kunnen verkopen deze winter. Deze actie zal dus ongetwijfeld verzonnen zijn door de veevoederbedrijven. Zij lachen de boeren uit.
 • G. Schouten

  2 dagen geleden
  Hier moet de activistische anti-boer Arend van Faassen opnieuw zijn zure plasje overheen doen. Man scheid toch eens uit met al die negatieve reacties over de boeren. Zij hebben het volste recht om voor hun bestaan, hun gezinnen, tegen onteigening van hun erf en inkomen op te komen. Ga eens tekeer tegen de enorme snelle bevolkingsaanwas. Hiervan gaat meer bedreiging voor de natuur vanuit dan door de stikstof-soap van de agrarische sector. Die is oplosbaar.
 • jh Borssen

  2 dagen geleden
  M Ottens. Die hooivelden die er liggen is hooi uit zogenaamde natuurgebieden van de overheid die wij vaak verplicht eenmaal per jaar moeten maaien. We huren grond van Staatsbosbeheer en ter compensatie moeten wij niet te verhuren percelen vol jacobskruiskruid maaien. Deze percelen kunnen wij niet voeren omdat jacobskruiskruid zeer giftig is en enorm uitzaaid. Daarom wil ook niemand betalen voor zon perceel om te huren. Wegbermen zitten er toch al vol mee dus terug naar de bron.