Breda vreest nieuwe aanval op agenten. Hier een beeld van de vuurwerkrellen bij de vorige jaarwisseling in de wijk Hoge Vucht, toen de politie bekogeld werd met zware vuurwerkbommen. Uiteindelijk moest de ME de orde herstellen in de wijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Breda vreest nieuwe aanval op agenten. Hier een beeld van de vuurwerkrellen bij de vorige jaarwisseling in de wijk Hoge Vucht, toen de politie bekogeld werd met zware vuurwerkbommen. Uiteindelijk moest de ME de orde herstellen in de wijk. © BN DeStem

Breda vreest voor slachtoffers bij nieuwjaarsrellen tegen politie

Breda vreest een nieuwe aanval op agenten tijdens de jaarwisseling in Breda-Noord. Gebiedsverboden voor jongeren in de wijk Hoge Vucht én de arrestatie van een geliefde jongerenwerker, hebben deze week tot extra onrust geleid. Er zijn vuurwerkbommen in de maak.

 1. Donorkinderen en ouders naar rechter om identiteit spermadonor: ‘Ik voel me besodemieterd’
  PREMIUM

  Donorkinde­ren en ouders naar rechter om identiteit spermado­nor: ‘Ik voel me besodemie­terd’

  Voor de tweede keer in korte tijd stappen donorkinderen naar de rechter om te eisen dat een spermadonor zijn identiteit prijsgeeft. De man beloofde destijds dat zijn donorkinderen mogen weten wie hij is, maar hij wenst nu toch anoniem te blijven. De kinderen en hun ouders willen dat de vruchtbaarheidskliniek en de stichting die alle donoren registreert alsnog zijn gegevens verstrekken.
 1. 'Straatrace' in Epe blijkt remproeven van de politie te zijn na ongeluk
  Play

  'Straatrace' in Epe blijkt remproeven van de politie te zijn na ongeluk

 2. de Stentor Nieuws Update: Ernstig bedrijfsongeval in Apeldoorn & Renske wil alleen maar roze
  Play
  VIDEO

  de Stentor Nieuws Update: Een ernstig bedrijfson­ge­val en Renske wil alleen roze

  5 maart