De brandweer en Reddingsmaatschappij bij het strand, waar werd gezocht naar nog meer brokstukken na de vondst van een stuk aluminium eerder op de Maasvlakte.
Volledig scherm
De brandweer en Reddingsmaatschappij bij het strand, waar werd gezocht naar nog meer brokstukken na de vondst van een stuk aluminium eerder op de Maasvlakte. © MediaTV

Brokstuk aangespoeld op strand Maasvlakte, melder denkt aan vliegtuig vermiste voetballer

Op het strand van de Maasvlakte is woensdagavond een brokstuk gevonden. De politie kan nog niet zeggen waar het van is, maar sluit niet uit dat een deel van een vliegtuig is aangespoeld. De melder dacht bij het zien van het stuk aluminium aan de Argentijnse voetballer Emiliano Sala, die verleden week verdween toen hij met een privévliegtuig van Frankrijk naar Engeland vloog.

 1. Zorgblogger Tommie krijgt volle laag met #ikdoewelmee: ‘BN’ers: loop eens een dag met mij mee’
  PREMIUM

  Zorgblog­ger Tommie krijgt volle laag met #ikdoewel­mee: ‘BN’ers: loop eens een dag met mij mee’

  Zorgblogger Tommie Niessen (28) uit Helmond krijgt op sociale media de volle laag nadat hij dinsdag de hashtag #ikdoewelmee plaatste. De verpleegkundige met duizenden volgers zag afgelopen maanden van dichtbij mensen sterven aan corona, maar wordt nu ‘verrader’ genoemd. ,,Als die influencers een dag met mij meelopen in de zorg, krijgen ze waarschijnlijk wel respect voor de maatregelen.”
 2. Advocaat: ‘Mijn cliënt kan onmogelijk de moord op Wiersum hebben gepleegd’
  video

  Advocaat: ‘Mijn cliënt kan onmogelijk de moord op Wiersum hebben gepleegd’

  ,,Het is onmogelijk dat mijn cliënt het gedaan kan hebben.” Dat zei advocaat Gerald Roethof maandag in de beveiligde rechtbank op Schiphol tijdens een nieuwe inleidende zitting tegen drie verdachten, die worden verdacht van betrokkenheid bij de moord op advocaat Derk Wiersum. Het gaat om Moreno B. en Giërmo B. en Anouar Taghi, de neef van Ridouan Taghi. Het was voor het eerst dat de drie verdachten tegelijkertijd voor de rechter verschijnen.
 3. LIVE | Franse regering gooit Parijs verder op slot, vaccin mogelijk begin 2021 beschikbaar
  VIDEO

  LIVE | Franse regering gooit Parijs verder op slot, vaccin mogelijk begin 2021 beschik­baar

  Als de laatste onderzoeken succesvol zijn, kan Nederland in de eerste maanden van volgend jaar beschikken over vaccins tegen het coronavirus. Nog eens acht veiligheidsregio’s gaan deze week nog naar risiconiveau 2 (‘zorgelijk’). Verder is het aantal coronapatiënten dat op een intensive care wordt opgenomen de afgelopen dagen zo hard gestegen dat de alarmbellen afgaan. Ook vandaag lees je in dit liveblog alles over het coronavirus. De ontwikkelingen van de afgelopen dagen staan hier.