Ria van Stuijvenberg (rechts) is één van de wanhopige bewoners van de chalets die plaats moeten maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Ria van Stuijvenberg (rechts) is één van de wanhopige bewoners van de chalets die plaats moeten maken. © William Hoogteyling

Chaleteigenaren wanhopig en machteloos: ‘EuroParcs zet ons met de rug tegen de muur’

Machteloos, wanhopig en boos. Zo voelen tientallen eigenaren van chalets op recreatiepark EuroParcs Resort Utrechtse Heuvelrug in Maarn zich. EuroParcs zegde vlak voor de kerst van 184 eigenaren de huur op en sindsdien leven de meesten van hen in onzekerheid. ,,EuroParcs speelt ons uit en wij staan met de rug tegen de muur.”

14 reacties

 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Nou soms heb je niks te vertellen in Nederland vertel mij http://wat.Je kan toestemming hebben ,en misschien een handtekening maar dan nog wordt je eruit gelazerd. Zolang het niet van jou is en ze hebben het nodig voor Asiel opvang gaat dat voor krijgen ze misschien subsidie voor En wordt je er gewoon uit gegooid en moet je maar zien wat je doet!Je bent in Nederland niet meer zeker van een onderkomen als Nederlander zijnde!
 • Joris Jansen

  1 maand geleden
  Dan hadden ze maar op eigen grond moeten recreëren. Keuzes hebben consequenties.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Ja dat is altijd het gevaar op gehuurde grond, je kunt m.i alleen maar een chalet kopen met grond om dit soort fratsen niet aan de hand te hebben.
 • Fenny Boer

  1 maand geleden
  Laat me raden. Was eerst van andere eigenaar en nu onderdeel van een grote investeerder. De kleine lettertjes erbij en daar ga je als huurder.
 • Ep Sluiter

  1 maand geleden
  Warm mens die JG Visser