Chaos op Eindhoven Airport compleet na vondst mogelijk vuurwapen: meerdere vluchten geannuleerd

Met videoDe eerste vluchten op Eindhoven Airport zijn donderdagmiddag geannuleerd als gevolg van het aantreffen van een mogelijk vuurwapen bij de securitycheck van de luchthaven. Vanwege de situatie werd de terminal rond 14.00 uur afgesloten. Rond 15.10 uur meldde Eindhoven Airport dat de securitycheck weer is geopend. Rond 18.00 uur ging de terminal weer open.

1 reactie

 • Hubert Vogel

  4 maanden geleden
  En maar klagen....., wees blij dat er gecontroleerd wordt!
 1. Frank komt in opstand tegen vlaggenhangers: ‘Meerderheid durft niets te zeggen’
  PREMIUM
  15

  Frank komt in opstand tegen vlaggenhan­gers: ‘Meerder­heid durft niets te zeggen’

  Frank Hollaar, directielid van een sierteeltbedrijf kan niet langer zwijgen. Hij ergert zich kapot aan de omgekeerde protestvlaggen die al weken ongestraft aan vrijwel alle lantaarnpalen in zijn woonplaats hangen. Hij eist een gesprek met de burgemeester, die in zijn ogen ‘capituleert’ voor demonstranten. ,,Als je dit gaat gedogen, glij je steeds verder af. Dan wordt het wie het hardst roept.”
 2. Grote groep vluchtelingen kan deze winter terecht op terrein Lowlands: ‘Dronten heeft de ruimte’
  6 maanden

  Grote groep vluchtelin­gen kan deze winter terecht op terrein Lowlands: ‘Dronten heeft de ruimte’

  Een groep van 1000 tot 1500 vluchtelingen gaat de winter doorbrengen op het evenemententerrein van Walibi Holland en Lowlands Festival. Het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers) zet hier voor zes maanden units neer. ‘In Dronten hebben we de ruimte. Als we deze ruimte moeten delen voor het grotere belang dan voelt dat voor dit college als vanzelfsprekend’, meldt burgemeester Jean Paul Gebben.