De pony die vermoedelijk is doodgebeten door een wolf. De oorspronkelijke foto kan als schokkend worden ervaren, daarom is deze geblurd.
Volledig scherm
De pony die vermoedelijk is doodgebeten door een wolf. De oorspronkelijke foto kan als schokkend worden ervaren, daarom is deze geblurd. © Chris van der Slikke

Chris vindt verscheurde drachtige pony in zijn wei: ‘Ben er helemaal door van slag’

Een wolf heeft vermoedelijk een pony doodgebeten die in een weiland op Schaarsbergen stond. De pony was drachtig. ,,Ik ben er helemaal door van slag”, zegt eigenaar Chris van der Slikke.

13 reacties

 • Jules Vismale

  2 maanden geleden
  Natuurlijk is het inderdaad geen prettig gezicht om een gedode pony te zien liggen die door een wolf is gedood en zeker niet door de eigenaar daarvan. Niettemin vraag ik me wel af hoe men had gereageerd als er bijvoorbeeld hier een foto was geplaatst waarop was te zien dat doodgeschoten konikpaarden uit de Oostvaardersplassen daar waren uitgestald! Zouden de jagers die daar verantwoordelijk voor zijn hierna soms ook allemaal moeten opzouten omdat Nederland te klein is voor de jagers?
 • E Berg

  2 maanden geleden
  Vreselijk. De wolf hoort hier niet thuis. Overbevolkt land. De volgende keer pakt hij een mens. Daar is het wachten op. Veel te weinig ruimte voor de wolf.
 • Theo van Dijk

  2 maanden geleden
  Nu is het nog - heel triest- een dier en binnenkort is het een nietsvermoedende wandelaar. De wolf hóórt niet meer in Nederland!
 • Y bethume

  2 maanden geleden
  Dit is natuurlijk Vreselijk. Wat een leed.
 • R Vries

  2 maanden geleden
  Hey van Venen. Dat is de omgekeerde wereld. Opzouten met die wolven.