Chris van den Oever zit al twee jaar in zijn uppie op het vakantiepark.
Volledig scherm
PREMIUM
Chris van den Oever zit al twee jaar in zijn uppie op het vakantiepark. © Jeffrey Groeneweg

Chris woont sinds corona gescheiden van zijn gezin: ‘Met kerst zat ik alleen in een caravan’

We zijn er klaar mee: hele of halve lockdown - weg ermee! We bepalen toch zeker zelf wel wat we doen óf laten? Zo eenvoudig is het niet voor iedereen. Chris van den Oever kan erover meepraten. Hij leeft al bijna twee jaar noodgedwongen gescheiden van zijn vrouw en kinderen. Uit vrees voor corona. ,,Met kerst zat ik alleen in een caravan.”

12 reacties

 • Auke de Jager

  1 jaar geleden
  Zielig hoor....😭😭😭😭
 • Annet Grafhorst

  1 jaar geleden
  Ik denk niet dat ik hetzelfde had gedaan als Chris, wat heb je nu aan je leven dan, zonder je gezin om je heen. Al 2 jaar alleen op vakantiepark. Ik nam dan wel het risico, want dit is toch ook geen leven zo?
 • E.B. de Boer

  1 jaar geleden
  Iedereen worstelt op zijn eigen manier met de aanwezigheid van het coronavirus. De één omdat covid levensbedreigend kan zijn , de ander omdat de maatregelen inbreuk doen op hun dagelijks leven. Beide groepen zijn het waard om gehoord te worden.. We worstelen allemaal...laat elkaar gewoon in elkaars waarde. Chris zegt begrip te hebben voor de mensen die alles weer open willen hebben. Toon dan ook dat begrip naar hem, steun elkaar in plaats van te oordelen.
 • R Peters

  1 jaar geleden
  Helaas lees je niets over mensen met een cruciaal beroep die ook al 2 jaar in een bubbel leven. Zij gaan alleen naar de supermarkt 1x per week en verder houden ze het bij een wandelingetje en een fietstochtje als het mooi weer is. Zij komen niet in winkels, theater, bioscoop, restaurant en café. Zij gaan niet op vakantie. En verlangen ook weer naar een leven waar wat meer ruimte is voor leuke dingen. Maar helaas in deze ikke ikke maatschappij wordt daar niet aan gedacht.
 • Roel Akkerman

  1 jaar geleden
  Iedereen met een kwetsbare gezondheid moest ook vóór Corona uitkijken of ze niet ziek werden. Misschien is Corona een eyeopener maar dat was dus altijd al zo. Het was, het is en het zal ook altijd zo blijven dat mensen met een kwetsbare gezondheid zichzelf moeten beschermen en hoe extreem je dat doet is aan je zelf. Er zijn ook mensen met extreme smetvrees, die kunnen hun hart ook helemaal ophalen in deze corona tijd. Je hoeft niet de illusie te hebben dat met een vaccijntje optelossen.