Anne (midden, met wit hoedje) aan de zijde van haar vader Otto Frank, Amsterdam, juli 1941.
Volledig scherm
PREMIUM
Anne (midden, met wit hoedje) aan de zijde van haar vader Otto Frank, Amsterdam, juli 1941. © The Granger Collection, New York

Coldcaseteam wijst verrader Anne Frank aan: notaris Arnold van den Bergh

Wie verraadde Anne Frank? Een team van politiemensen en andere experts is nog eens door al het bewijsmateriaal gegaan en wijst een Amsterdamse notaris aan als dader.

8 reacties

 • A. Veijer

  4 maanden geleden
  @Evert Slager. Dit is natuurlijk wél een hot item, iets wat de hele wereld interesseert. Dat er nu eindelijk een verrader aangewezen wordt, vind ik opzienbarend. Niet dat de recente zaken niet belangrijk zijn, maar deze ontdekking/bevestiging is voor de totale mensheid interessant. Wanneer dit soort zaken niet meer gebracht worden, wordt het wel echt saai op de nieuwssites.
 • T blankhorst

  4 maanden geleden
  Heer Mek. Voor u is het niet zo bijzonder., maar voor heel veel mensen wel. Ik zou zeggen lees eens wat meer over de 2e wereldoorlog, misschien dat je dan anders gaat denken.
 • G.J Mek

  4 maanden geleden
  ze moeten geen oude koeien uit de sloot halen.dat gezeur daar over de oorlog is voorbij ,je moet vooruit kijken en niet meer om kijken. maar wat is bijzonder aan Anne Frank. zie was niet enige die verraden in waren 2e wereld oorlog. duizenden Joden werden verraden in oorlog ,niks bijzonders aan dit verhaal.
 • Evert Slager

  4 maanden geleden
  Het lijkt me dat het team zich nuttiger had kunnen maken door hun tijd te besteden aan alle recente onopgeloste zaken die op de plank blijven liggen . Dan wordt ons belastinggeld beter besteed .
 • Sina Hogeboom

  4 maanden geleden
  Ja maakt het nu uit wat zou je anders zelf http://doen.Is al erg genoeg dat uitroeien op zich,toch!