Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

De binnenspeeltuin: de zevende ring van de hel voor iedereen met goede smaak

Lekker MakkelijkNynke de Jong, Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst schrijven per toerbeurt over zaken die het leven van jonge ouders gemakkelijker moeten maken. Nynke had het nooit gedacht, maar ze vindt het prima om met man en kinderen naar zo’n vreselijke binnenspeeltuin te gaan.

Na de geboorte van je kinderen zul je de rest van je leven altijd een beetje teleurgesteld zijn. Niet in hen, althans, dat hoop ik niet, maar in jezelf. Omdat je uiteindelijk alles zal worden wat je nooit wilde worden. Je vtwonen-interieur wordt overgenomen door plastic speelgoed met knipperende lichtjes en hysterische muziekjes. Je dacht dat je je kinderen alles zou kunnen leren eten. In de praktijk googel je de voedingswaarde van een blik knakworsten. En elke keer dat je zo’n knieval voor je kinderen maakt, denk je aan de vrouw die je ooit was, die de opvoeding van haar kinderen heel anders zou aanpakken dan al die andere ouders.

  1. Coolblue verhoogt plots prijzen en wijst na enkele dagen ophef coronavirus als schuldige aan

    Coolblue verhoogt plots prijzen en wijst na enkele dagen ophef coronavi­rus als schuldige aan

    Er is op sociale media consternatie over een plotse prijsstijging die webwinkel Coolblue onaangekondigd heeft doorgevoerd. Verscheidene klanten merkten dat de producten die ze in hun mandje hadden opgeslagen opeens een stuk duurder waren geworden. De wildste speculaties deden meteen de ronde over de reden van de prijsstijgingen. Bij Coolblue wordt enigszins mysterieus gedaan, maar de marketingafdeling vertelt nu dat het coronavirus de schuldige is.