Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

De burgemees­ter van Staphorst vreest voor eigen positie en doet daarom niet het goede

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

8 reacties

 • J Visser

  4 dagen geleden
  Gerrit ik mis even het verband tussen een aanslag en inenting. Ik denk ook dat inenten nu weinig nut meer heeft. De meesten hebben corona gehad en/of zijn ingeënt. Nu stoppen met dat gedram.
 • E Goedhart

  4 dagen geleden
  Deze burgemeester snapt tenminste wat er in zijn gemeente speelt, en laat zich niet ringeloren door de overheid en een stel betweters. Zo zouden er meer moeten zijn. Overigens; Staphorst kent veel besmettingen, net als Urk een jaar geleden. En hoe is het nu in Urk? Juist, daar is niets meer aan de hand.
 • gerrit van den Brink

  4 dagen geleden
  Wat ik best mis in de discussie over het vaccineren is de rol van de dominees in deze. Als er een aanslag wordt gepleegd rollen we over elkaar heen om de rol van de imams en leiders van de moslim wereld op te roepen zich uit te spreken. Laten we nu ook oproepen tot actie van de dominees, laten deze duidelijk maken dat in de bijbel nergens een artikel staat dat specifiek oproept om je niet te laten vaccineren. De artikelen die hiervoor misbruikt worden nog eens goed uit te leggen aan de extremist
 • Henk Van de Kraats

  4 dagen geleden
  Ik denk dat de meeste mensen het met Eus eens zijn.
 • Tom Tax

  4 dagen geleden
  Deze burgemeester weet tenminste wat leeft onder zijn inwoners, en weet dat ze niet onder de indruk zullen zijn als hij zegt dat ze zich massaal moeten laten prikken. En waarom zou hij eigenlijk ook? Nut? Beperkt. Noodzaak? Lang niet voor iedereen. Het gedram begint steeds meer mensen tegen te staan, niet alleen in Staphorst overigens. Ten Kate weet dat je met gedram en dreigen met dwang niets bereikt in het - soms terecht - dwarse Staphorst. Deze burgemeester is dus op zijn plek!