Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

De clowns die in Stroe voor zich lieten klappen, mogen in de toekomst niet klagen

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

23 reacties

 • Karin Schouten

  1 dag geleden
  Jammer Eus, dat je vanuit je stadse omgeving mensen uitmaakt voor clowns. Jij probeert nu zelf ook zieltjes te winnen en uit populistische taal. Was je erbij in Stroe? Heb je al met boeren gesproken? Wat is jouw aandeel in het verbinden van mensen vanuit de (Rand)stad en het vanaf het platteland? Gemiste kans. Jammer.
 • J Boom

  2 dagen geleden
  hij kan makkelijk praten... krijgt zijn centen wel.. in al die talkshows en weet ik wat meer. begrip tonen voor iemand die een eigen bedrijf heeft.... moeilijk he?
 • M.H. van den Brink

  3 dagen geleden
  Het is niet handig en niet productief om mensen als " clown " weg te zetten. Het gaat om het wezenlijke bestaan van de boeren, dat is iets anders dan demonstreren tegen Zwarte Piet.
 • Erik van hulst

  3 dagen geleden
  Zegt de man van de "stad". Als die het allemaal zo veel beter weet, ga dan de politiek in en zorg dat je zeggenschap krijgt!
 • Arend van Faassen

  3 dagen geleden
  A. Kooij, u schijnt mij te kennen, maar niet heus. Ik ben niet links en niet vegetarisch, maar ik hoef ook niet elke dag een kiloknaller gevoed net voedsel van de andere kant van de wereld op mijn bord. Even u mening bijstellen dus. Of mag ik u vragen, net als mevrouw van der plas, ik suggereer dus niets, of u misschien bij die rechtse populisten hoort die alleen maar schreeuwen en niets oplossen?