Volledig scherm
© videostill

Decemberuitgaven en Dominic Seldis in De Ochtend Show to go

Maestro-jurylid Dominic Seldis, Nibud-woordvoerster Karin Radstaak, ex-voetballer Hedwiges Maduro en misdaadverslaggevers Yelle Tieleman en Koen Voskuil zijn morgen te zien in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Jamie Trenité en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

December is niet de meest gunstige maand voor onze portemonnee. Door Sinterklaas en kerst geven we soms meer uit dan we ons eigenlijk kunnen permitteren. Het Nibud geeft consumenten tips om financieel niet in de knel te raken.

Bijna twee miljoen mensen kijken iedere zondag naar het succesvolle NPO-programma Maestro. Jurylid Dominic Seldis komt vertellen over de aanstaande finale tussen Monic Hendrickx en Lucas Hamming, maar ook over zijn eerste eigen theatershow.

Verder bespreken we de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Valencia na met oud-speler van beide clubs Hedwiges Maduro. Tot slot hebben we contact met verslaggevers Yelle Tieleman, Edwin van der Aa en Koen Voskuil over hun laatste nieuws.

Volg De Ochtend Show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes

  1. Broer ernstig zieke coffeeshopbaas Van Laarhoven: ‘Het gaat niet goed met hem’
    Video

    Broer ernstig zieke coffeeshop­baas Van Laarhoven: ‘Het gaat niet goed met hem’

    De naar Nederland gebrachte coffeeshopbaas Johan van Laarhoven (59) heeft volgens zijn advocaat zestien verschillende aandoeningen die niet in een gevangenis kunnen worden behandeld. Via een kort geding wilden zijn advocaten vandaag afdwingen dat de Tilburger accurate medische zorg krijgt, maar zonder succes. Volgens de Staat is de medische zorg voor van Laarhoven in zijn cel voor nu voldoende. Zijn broer maakt zich ernstig zorgen.