defensie
Volledig scherm
PREMIUM
© defensie

Defensie investeert minimaal 250 miljoen in eerste kazerne van de toekomst op grens van Overijssel en Drenthe

Minimaal 250 miljoen euro. Een kwart miljard. Dat bedrag investeert Defensie de komende jaren in een ambitieus project om de Johannes Postkazerne in Havelte flink te moderniseren. Andere defensielocaties in het land komen later aan de beurt, om het leger weer bij de tijd te krijgen.

4 reacties

 • Ed Noorman

  2 maanden geleden
  Smijten met overheidsgeld, de pot is gevuld! Overal vliegen de miljoenen om de oren. Nog losstaand van de superkazerne in de polder.
 • Koos Oorschot

  2 maanden geleden
  Na 3 schoten hijsen wij de witte vlag. Besteed dat geld maar aan de bevolking
 • Herman ten Klooster

  2 maanden geleden
  Tja, 10 jaar bezuinigen op defensie moet weer ongedaan gemaakt worden. Dat kost meer dan wanneer de opeenvolgende kabinetten Rutte minder onverschillig tegenover defensie hadden gestaan.
 • Henk Renzebrink

  2 maanden geleden
  Was hard nodig maar een goed plan. Ons leger moet echt weer up to date worden.
 1. Rechtbank spreekt Henk R., alias de 'Zwarte Cobra', vrij van dubbele moordopdracht

  Rechtbank spreekt Henk R., alias de 'Zwarte Cobra', vrij van dubbele moordop­dracht

  De rechtbank heeft Henk R., alias de ‘Zwarte Cobra’ vrijdag vrijgesproken van het geven van de moordopdracht op de Griekse diamantair en drugshandelaar Henie Shamel en de doodslag op zijn vriendin Anne de Witte in Antwerpen, bijna dertig jaar geleden. De twee werden op 9 mei 1993 kort na middernacht in een geparkeerde auto onder vuur genomen door twee mannen en overleden enkele dagen later aan hun verwondingen.