Wie eenmaal in het prostitutiecircuit zit, komt er moeilijk uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Wie eenmaal in het prostitutiecircuit zit, komt er moeilijk uit. © Sterk Huis

Delano had betaalde seks op parkeerplaatsen: ‘Dan zag ik op de achterbank kinderboekjes liggen...’

Payboys worden ze genoemd. Jongens die hun geld in de prostitutie verdienen, in een donkere wereld die zich afspeelt in hotels, parken en op achterbanken van auto’s. Dit is het openhartige verhaal van payboy Delano (24), die hoopt lotgenoten een zetje te geven om uit het wereldje te stappen.

1 reactie

 • Jan Kelder

  2 maanden geleden
  Doet me denken aan wat een vriend (homoseksueel) mij jaren geleden (ruim 40 jaar) vertelde: Krijg ik soms mannen die ik ken van de voetbal en/of uit het dorp bij mij 's avonds als het donker is aan de deur die wel eens wat met mij willen "proberen" !!!! en 's zondags zitten ze met vrouw en kinderen 2 x keer in de kerk en veroordelen homoseksualiteit !!!! Er is nog niet zoveel veranderd in Nederland zo te lezen !!?? Jammer !!
 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Wie redde jou uit de brand tijdens de staking van het streekvervoer?
  oproep

  Wie redde jou uit de brand tijdens de staking van het streekver­voer?

  Vijf dagen lang staken de chauffeurs in het streekvervoer. Stakingen zorgen vaak voor overlast - een belangrijk tentamen, een ziekenhuisbezoek of een uitvaart kan op de tocht komen te staan. Gelukkig staan er in tijden van nood altijd redders op. Wij zijn naar hen op zoek. Welke creatieve oplossingen heb jij bedacht om deze week alsnog van A naar B te komen? Wie redde jou uit de brand? Stuur hieronder je verhaal in en wie weet zie je jouw inzending binnenkort terug op deze site of in de krant.