Volledig scherm
© ANP

Derde drukste spits van dit jaar: 1025 kilometer file door ongelukken en regen

Automobilisten hebben tijdens de avondspits te maken met de derde drukste spits van dit jaar. In totaal stond er volgens de ANWB 1025 kilometer file op de Nederlandse wegen. De grootste ellende bevond zich rond Rotterdam (A20, A15) en op de A58 in Zeeland.

Met dank aan de regen en diverse ongelukken stond het verkeer op een groot aantal delen van Nederland vast. ,,De Randstad is er slecht aan toe deze regenachtige spits", aldus de ANWB. 

Op de A20 bij Schiedam reed in de middag een vrachtwagen tegen een viaduct en op de A58 kantelde een vrachtwagen op de rijbaan.

  1. ‘Poch slachtoffer van hoger Nederlands belang’

    ‘Poch slachtof­fer van hoger Nederlands belang’

    Oud-Transavia-directeur Michiel Meijer heeft maandag opnieuw verklaard dat het Openbaar Ministerie hem heeft gezegd dat er in de zaak-Julio Poch sprake was van “een hoger belang”. Een uitspraak daarover van een officier van justitie met wie Meijer over ‘zijn’ piloot Poch heeft gesproken staat hem “in het geheugen gegrift”. Het hogere belang zou neerkomen op het ongemoeid laten van Jorge Zorreguieta, de inmiddels overleden vader van koningin Máxima.