Archieffoto: Chef-kok Aran Tijmense (links) en uitbater Jeroen Fierkens druk in de keuken.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto: Chef-kok Aran Tijmense (links) en uitbater Jeroen Fierkens druk in de keuken. © Jan Ruland van den Brink

Dit restaurant gaat in vrijwillige lockdown om hoge gasprijs: ‘Beter nu ingrijpen dan wanneer het te laat is’

Restaurants gaan gebukt onder de hoge inkoopprijzen en energiekosten. De terrasverwarming blijft daarom komend najaar vaak uit. Ook zijn ondernemers genoodzaakt de prijzen te verhogen. Restaurant Villa Copera in Tolkamer besluit zelfs vrijwillig de deuren twee maanden te sluiten.

1 reactie

  • Ilona Stolk

    2 maanden geleden
    Wordt de uitdrukking "lockdown" die ondertussen een zware lading heeft, nu voor werkelijk alles gebruikt? Ivm de hoge energiekosten een tijdelijke sluiting is toch van een heel andere orde?