Dode na tweede ongeluk op A4

videoVlakbij de plaats op de A4 waar eerder vandaag een groot ongeluk gebeurde, is opnieuw een aanrijding geweest. In de buurt van Bergen op Zoom is een personenauto tegen een vrachtwagen gereden. Er is een dode gevallen.

Het ongeluk gebeurde op de A4 in zuidelijke richting, tussen knooppunt Zoomland (de aansluiting met de A58) en Hoogerheide. De auto sloeg over de kop en kwam op zijn zijkant terecht.

Eerder reed bij het nabijgelegen Woensdrecht een busje met negen mensen aan boord tegen een vrachtwagen die met pech op de vluchtstrook stond. Alle negen inzittenden raakten gewond, vijf van hen zelfs zwaargewond. De A4 is  inmiddels weer vrijgegeven.

Volledig scherm
Hulpdiensten zijn ter plekke bij een ernstig ongeval op de A4 tussen de knooppunten Hoogerheide en Markiezaat waarbij meerdere gewonden zijn gevallen. De snelweg is voor het onderzoek afgesloten en geeft hinder voor verkeer richting Zeeland. © ANP
  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”
  2. OM valt binnen bij boerenbedrijven: ‘Aardappel- en uienhandel vatbaar voor witwaspraktijken’

    OM valt binnen bij boerenbe­drij­ven: ‘Aardappel en uienhandel vatbaar voor witwasprak­tij­ken’

    De export van aardappelen en uien blijkt vatbaar voor grootschalige witwaspraktijken. Dat concludeert het Openbaar Ministerie naar aanleiding van invallen bij agri-handelaren in Zeeland en Noord-Holland. Ondergrondse bankiers en geldkoeriers leveren tientallen miljoenen euro’s af bij Nederlandse agri-handelaren, die boodschappentassen vol contant geld aannemen. Daarmee werken zij vermoedelijk mee aan het witwassen van crimineel geld, aldus het OM.