Dode na tweede ongeluk op A4

videoVlakbij de plaats op de A4 waar eerder vandaag een groot ongeluk gebeurde, is opnieuw een aanrijding geweest. In de buurt van Bergen op Zoom is een personenauto tegen een vrachtwagen gereden. Er is een dode gevallen.

Het ongeluk gebeurde op de A4 in zuidelijke richting, tussen knooppunt Zoomland (de aansluiting met de A58) en Hoogerheide. De auto sloeg over de kop en kwam op zijn zijkant terecht.

Eerder reed bij het nabijgelegen Woensdrecht een busje met negen mensen aan boord tegen een vrachtwagen die met pech op de vluchtstrook stond. Alle negen inzittenden raakten gewond, vijf van hen zelfs zwaargewond. De A4 is  inmiddels weer vrijgegeven.

Volledig scherm
Hulpdiensten zijn ter plekke bij een ernstig ongeval op de A4 tussen de knooppunten Hoogerheide en Markiezaat waarbij meerdere gewonden zijn gevallen. De snelweg is voor het onderzoek afgesloten en geeft hinder voor verkeer richting Zeeland. © ANP
  1. Autosteker René V. kan zich ‘door de drugs’ weinig meer van steekpartijen en bedreigingen herinneren

    Autosteker René V. kan zich ‘door de drugs’ weinig meer van steekpar­tij­en en bedreigin­gen herinneren

    De 24-jarige René V., die ervan wordt verdacht vanuit zijn auto vier vrouwen te hebben gestoken, kon worden opgespoord doordat een slachtoffer van een eerder incident in Schagen het kenteken van zijn auto had genoteerd. Dit bleek vandaag bij het begin van zijn strafzaak. V. zegt zich zeer weinig meer van alles te herinneren, mede doordat hij tijdens de verschillende steekpartijen vaak onder invloed was van drugs.