Dode vrouw aangetroffen in woning Eindhoven, man aangehouden

VideoIn een woning aan het Methusalemplein in Eindhoven is zondagmiddag een dode vrouw aangetroffen. Vermoedelijk gaat het om een misdrijf, aldus de politie. Een man is aangehouden.

De politie is druk doende met onderzoek. Recherche en forensisch specialisten zijn op het plaats delict gearriveerd. ,,Het onderzoek gaat nog wel de hele dag duren’’, aldus een woordvoerster, die verder nog niks kan vertellen over de zaak. Ook de identiteit van het slachtoffer wordt nog onderzocht. 

De woning waar de vrouw werd gevonden ligt op de vierde verdieping van een appartementencomplex. De omgeving is afgezet met linten.

Dode vrouw gevonden in Eindhoven
Volledig scherm
Dode vrouw gevonden in Eindhoven © Bert Jansen
Dode vrouw gevonden in Eindhoven
Volledig scherm
Dode vrouw gevonden in Eindhoven © Bert Jansen
Dode vrouw gevonden Eindhoven
Volledig scherm
Dode vrouw gevonden Eindhoven © Bert Jansen
  1. LIVE | Slachthuis Helmond tot 2 juni dicht na nieuwe besmettingen, recordaantal nieuwe gevallen Brazilië

    LIVE | Slachthuis Helmond tot 2 juni dicht na nieuwe besmettin­gen, recordaan­tal nieuwe gevallen Brazilië

    Frankrijk gaat de geldende coronamaatregelen vanaf volgende week versoepelen. Vanaf 2 juni gaan de campings er weer open en de Franse premier Philippe liet doorschemeren dat het land welwillend staat tegenover het openen van de landsgrenzen op 15 juni. Ook de Britse premier Johnson kondigde vanaf volgende week een versoepeling van de maatregelen aan in zijn land. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van het laatste coronanieuws. Lees hier het vorige liveblog terug.