Volledig scherm
Insluiper wordt aangehouden door politie. © Politie Tilburg-centrum

Dom! Dief sluipt atelier binnen en valt in slaap op matras

Een 23-jarige man liet zich zaterdag wel erg makkelijk oppakken nadat hij een atelier in Tilburg was binnengeslopen. De man lag daar 's ochtends nog te slapen. 

De eigenaren van een voormalige kerk aan de Hoefstraat hadden rond 09.35 uur 's ochtends ontdekt dat iemand het pand was binnengeslopen. Hij lag daar te slapen. De politie werd gebeld en ze kwamen op de melding af. 

In het atelier lagen spullen die niet van de pandeigenaren waren. Er was een greep gedaan uit de koelkast, kasten waren geopend en er leken enkele spullen klaar te staan om mee te nemen. 

De verdachte werd op een bovenverdieping aangetroffen. Het gaat om een 23-jarige man zonder vaste woon -of verblijfplaats. De verleiding van het bed kon hij blijkbaar niet meer weerstaan. Daar is hij op in slaap gevallen. Hij is aangehouden en er wordt onderzocht hoe hij binnen is gekomen. 

  1. Duitse natuurbeschermers boos: Nederland vist zalm weg die nu eindelijk door Haringvliet kan
    PREMIUM

    Duitse natuurbe­scher­mers boos: Nederland vist zalm weg die nu eindelijk door Haring­vliet kan

    De opening van de Haringvlietsluizen moest het sluitstuk zijn van een enorme operatie om de zalm, paling en steur weer terug te krijgen in de Europese rivieren. Maar Duitse, Zwitserse en Franse natuurorganisaties slaan vandaag in Den Haag alarm: de miljoenen zalmen die zij uitzetten in de Rijn om de visstanden te herstellen, zwemmen pal voor de dam in de netten van Nederlandse vissers.