Insluiper wordt aangehouden door politie.
Volledig scherm
Insluiper wordt aangehouden door politie. © Politie Tilburg-centrum

Dom! Dief sluipt atelier binnen en valt in slaap op matras

Een 23-jarige man liet zich zaterdag wel erg makkelijk oppakken nadat hij een atelier in Tilburg was binnengeslopen. De man lag daar 's ochtends nog te slapen. 

De eigenaren van een voormalige kerk aan de Hoefstraat hadden rond 09.35 uur 's ochtends ontdekt dat iemand het pand was binnengeslopen. Hij lag daar te slapen. De politie werd gebeld en ze kwamen op de melding af. 

In het atelier lagen spullen die niet van de pandeigenaren waren. Er was een greep gedaan uit de koelkast, kasten waren geopend en er leken enkele spullen klaar te staan om mee te nemen. 

De verdachte werd op een bovenverdieping aangetroffen. Het gaat om een 23-jarige man zonder vaste woon -of verblijfplaats. De verleiding van het bed kon hij blijkbaar niet meer weerstaan. Daar is hij op in slaap gevallen. Hij is aangehouden en er wordt onderzocht hoe hij binnen is gekomen. 

  1. LIVE | Slachthuis Helmond tot 2 juni dicht na nieuwe besmettingen, recordaantal nieuwe gevallen Brazilië

    LIVE | Slachthuis Helmond tot 2 juni dicht na nieuwe besmettin­gen, recordaan­tal nieuwe gevallen Brazilië

    Frankrijk gaat de geldende coronamaatregelen vanaf volgende week versoepelen. Vanaf 2 juni gaan de campings er weer open en de Franse premier Philippe liet doorschemeren dat het land welwillend staat tegenover het openen van de landsgrenzen op 15 juni. Ook de Britse premier Johnson kondigde vanaf volgende week een versoepeling van de maatregelen aan in zijn land. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van het laatste coronanieuws. Lees hier het vorige liveblog terug.