Drie tieners aangehouden na fatale aanrijding met tram in Den Haag, man (39) overleden

VIDEODe politie heeft drie Haagse tieners (15, 15, 18) aangehouden voor de betrokkenheid bij de dood van 39-jarige man die gisteravond in Den Haag onder een tram kwam. Getuigen zeggen dat het slachtoffer voor de tram geduwd werd. Het slachtoffer heeft geen vaste woon - of verblijfplaats. 

 1. LIVE | Gommers: Nog geen verschil op ic's, ‘Omikronvariant mogelijk combinatie met verkoudheidsvirus’
  Coronavirus

  LIVE | Gommers: Nog geen verschil op ic's, ‘Omikronva­ri­ant mogelijk combinatie met verkoud­heids­vi­rus’

  In de ziekenhuizen liggen nu 2670 coronapatiënten, zo meldt het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). Dat zijn 58 patiënten minder dan een etmaal geleden. Overal in ons land is het aantal positieve tests in de afgelopen weken omhoog geschoten, het aantal nieuwe gevallen brak in november record na record. In de eerste dagen van december zit het land nog steeds op een voorlopige top. Aan Staphorst gaat die trend voorbij. Volg het laatste coronanieuws in ons liveblog. Lees hier ons laatste liveblog terug.
 2. Anne-Marie Snels: ‘Er werd gezegd: Ach, die tolken zullen het wel redden’
  PREMIUM
  Dit was 2021

  An­ne-Ma­rie Snels: ‘Er werd gezegd: Ach, die tolken zullen het wel redden’

  In de laatste dagen van 2021 schrijven onze verslaggevers verhalen over grote en kleine gebeurtenissen in het nieuwsjaar dat bijna achter ons ligt. Vandaag: de evacuatie uit Kaboel. Voor Anne-Marie Snels staat heel 2021 in het teken van de evacuatie van lokale tolken en bewakers die Nederland hebben geholpen bij de missie in Afghanistan. ,,We hebben mensen laten vallen als een baksteen’’, zegt de oud-voorzitter van de defensievakbond AFMP.