Het appje van de waarschuwer komt te laat.
Volledig scherm
Het appje van de waarschuwer komt te laat. © Politie

Drugsdealer net niet op tijd getipt: ‘Te laat, groetjes de wijkagent’

Een 27-jarige Eindhovenaar werd dinsdagmiddag net iets te laat gewaarschuwd door een van zijn connecties. De man dealt in drugs en kreeg een appje met de tekst ‘deze week geen snoepjes meer verkopen’. Maar die kwam niet op tijd. ‘Te laat, groetjes van de wijkagent’, kreeg de tipgever als reactie.

8 reacties

 • Jeroen Oosterlaar

  2 maanden geleden
  T. Klok, waar denk je dat de maffia groot mee is geworden? Alle zaken die je benoemt waren wel degelijk aan de orde wanneer en waar dergelijke zaken verboden waren. De reden dat dat niet langer zo is, is omdat ze niet meer illegaal zijn. Maar hé, we blijven gewoon geloven in wat niet werkt en wat onnodig veel slachtoffers oplevert.
 • Y bethume

  2 maanden geleden
  Humor dit!
 • T. Klok

  2 maanden geleden
  @Bartelds, alcohol en tabak zorgen niet voor een gewelddadig crimineel circuit met o.a. smokkel, afpersing en schietincidenten, waar ook onschuldigen bij betrokken raken. Het afval is niet zo schadelijk en wordt doorgaans niet in de natuur gedumpt. Prima dus, dat de politie deze jacht prioriteert.
 • A.E. Joosten

  2 maanden geleden
  Lorenzo, is ook gebeurd. Mede door de verklaring van koper is verstuurder opgepakt.
 • Henk Bartelds

  2 maanden geleden
  Tabak en alcohol zijn drugs die wettelijk toegestaan zijn, de legale drugs. 224 mensen vonden in 2018 de dood door drugs die wettelijk verboden zijn, de illegale drugs. 98,9% van het aantal doden door alcohol, tabak en drugs is toe te schrijven aan de legale middelen alcohol en tabak. 1,1% is toe te schrijven aan de illegale middelen zoals heroïne, cocaïne, XTC, amfetamine en GHB. De politie maakt jacht op de kleine minderheid en laat de grote meerderheid lopen.